Hvilke udvalg findes der på BG?

Hvilke udvalg findes der på BG?

På BG har du rig mulighed for at engagere dig og få nye venner på tværs af årgangene i følgende udvalg:

    • Elevrådet: Her mødes elever og diskuterer elevtrivsel, skoleudvikling og meget mere i tæt samarbejde med rektor og ledelse. Elevrådet har medindflydelse på skolens politikker og værdier. Desuden er elevrådet en aktiv del af planlægningen og afviklingen af forskellige skolearrangementer.
    • Aktivitetsudvalget: Udvalget står for at arrangere små og store events, fællestimer og konkurrencer af både faglig, informativ og social karakter. Aktivitetsudvalget får dig med andre ord både til at grine og tænke.
    • SoMe-udvalget: Denne gruppe har til formål at formidle alle BG’s sjove og lærerige initiativer og aktiviteter til omverdenen. Her får du både mulighed for at tage flotte billeder til BG’s Instagram og optage fjollede videoer af lærerne.
    • Caféudvalget: Her kan du være med til at arrangere skolens mange hyggelige fredagscaféer, hvor du og dine medstuderende kan slappe af efter en veloverstået uge – ofte med bands eller sjove konkurrencer.
    • Festudvalget: Et festligt udvalg, der står for at arrangere og afvikle skoleårets seks elevfester. Det hele kulminerer med Prom til foråret, hvor 3.g’erne dansker lanciers i gallatøj.

Derudover finder du masser af andre spændende initiativer på BG som f.eks. iværksættercaféer, frivillig volley, awardshows og meget mere.

No Comments

Post A Comment