Brobygning på BG

Fredag d. 26. februar 2021

Velkommen til virtuel Mini-intro for 8. klasse.

Vi har live videorundvisning og mini-oplæg om Stx og HF på BG.

Det er to oplæg i ét om de to gymnasiale uddannelser.

Link og introduktion findes i følgende dokumenter. Alle er velkomne!

Klik her for kl. 8-9

Klik her for kl. 10-11

Stemningbillede af elever ved borde i fællesarealet

Børne- og undervisningsministeriet oplyser 26.10.2020:

Aflysning af brobygningsforløb mv.

Efter drøftelse med Folketingets partier har børne- og undervisningsministeren besluttet, at brobygningsforløb med fysisk fremmøde på ungdomsuddannelserne kan aflyses allerede fra i morgen og skal aflyses senest torsdag. Det sker på grund af den bekymrende COVID-19-situation.

 

Vigtig læsning inden du møder på BG

9. Covid-19 Instruks om hygiejne og adfærd på BG Brobygning og intro 20-21

Brobygning på BG

Velkommen til brobygning og introduktionskurser på BG 2020-2021!

 

Den første gang, du møder på BG, bliver du og dine kammerater modtaget ved hovedindgangen, og I bliver vist hen til jeres borde i fællesarealet.

 

Efter en kort rundvisning på skolen og en introduktion til uddannelsestilbuddene på BG går undervisningen i gang. Du deltager i forskellige former for undervisning og du vil på kurset møde fag, som samlet giver dig et indtryk af, hvad det vil sige at gå på BG.

 

Vi forventer, at du møder op og deltager aktivt i undervisningen. Dette indebærer også, at du kan få lektier for, så du skal være forberedt på, at din deltagelse i brobygningen også kræver hjemmearbejde. Og så vil vi bede dig om at medbringe almindeligt skoleudstyr (penalhus, papir osv.). Har du en bærbar pc, er du velkommen til at medbringe den, og ellers kan du låne en på skolen.

 

Skolens kantine er åben hver dag. Her kan du købe frokost mv., men du er selvfølgelig også velkommen til at have madpakke med.

 

Cirka to uger før dit besøg på BG kan du finde dit skema her på denne side.

 

Har du spørgsmål til brobygningsforløbet er du velkommen til at kontakte studievejleder Heidi Andersen på 86683806 eller på ha@bggym.dk

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Mvh

Alle os på Bjerringbro Gymnasium