Orienteringsaften på BG

Orienteringsaften tirsdag d. 18. januar 2022 kl. 19.00

Hvordan adskiller livet på gymnasiet sig fra undervisningen og hverdagen i grundskolen? Og hvad er det, der gør Bjerringbro Gymnasium til noget helt særligt? Dette og meget mere kan I blive klogere på, når BG slår dørene op til orienteringsaften.

 

Her har alle potentielt kommende elever og deres forældre nemlig mulighed for at høre oplæg og stille små og store spørgsmål til både elever, lærere, studievejledere og ledelsen.

 

Mulighed for at deltage fysisk og virtuelt

Der er mulighed for at deltage fysisk. Her vil de fremmødte – efter et kort introduktionsoplæg i fællesområdet – blive fordelt i små grupper, der guides rundt på skolen af vores elever. Vi holder god afstand, spritter af og bærer mundbind. Ved fysisk fremmøde medbringes desuden coronapas.

 

Det er samtidig muligt at deltage virtuelt. Klik her for at deltage. Hvis teknikken driller, er I velkomne til at ringe til vores it-support på 2498 0033. Efter en kort introduktion vil vores elever og lærere live-streame en tur rundt til nedenstående stationer, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål i chatten.

 

Program

Kl. 19.00 byder vores konstituerede rektor, Claus Kjeldsen, hjerteligt velkommen og fortæller lidt om mulighederne og hverdagen på Bjerringbro Gymnasium.

 

Derefter guides I rundt på seks forskellige stationer, hvor elever og lærere står klar til at fortælle om forskellige dele af BG og svare på spørgsmål:

  1. BeScience: Her kan I høre om vores spændende naturvidenskabelige studieretninger, fag og projekter på BG.
  2. Business: Bliv klogere på BG’s helt unikke business-studieretninger, hvor fokus bl.a. er på virksomhedssamarbejde, økonomi og casestudier.
  3. BeGlobal: Her bliver I introduceret til BG’s mange studieretninger og fag, der beskæftiger sig med samfund, kulturer og sprog.
  4. Musik: Hør, hvordan I kan blive dygtigere til at spille musik på BG – Enten ved at vælge en musikstudieretning eller gennem vores mange musikinitiativer.
  5. HF: Her kan I få et indtryk af, hvordan HF-uddannelsen er bygget op, samt hvilke fagpakker og fag, vi tilbyder på BG’s HF.
  6. Elevernes BG: Her fortæller vores nuværende elever om, hvordan de oplevede overgangen fra grundskolen til gymnasiet, og hvad der i deres øjne er det bedste ved STX/HF.

 

Efter rundvisningen er der mulighed for at tale med en af vores studievejledere, hvis I f.eks. skulle have spørgsmål om det faglige niveau, eller hvad man kan blive med en STX- eller HF-uddannelse i rygsækken.

 

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i arrangementet, er du mere end velkommen til at booke en personlig omvisning på Bjerringbro Gymnasium lige her.

 

Vi glæder os til at se jer!