Facebookpolitik

Facebookpolitik

Persondata på Facebook

 

Når du liker Bjerringbro Gymnasiums Facebookside, samler Facebook data sammen om dig og dine interesser, likes m.v. Dette er, sammen med indholdet af dine posts, personoplysninger – og de skal behandles med omtanke. Vi, der administrerer siden her, er sammen med Facebook ansvarlige for, at dine personoplysninger behandles ansvarligt. Bjerringbro Gymnasium bruger ikke de persondata om dig, som Facebook opsamler til markedsføring eller lign. kommercielle formål.Vi er på Facebook for at kunne dele gode oplevelser fra Bjerringbro Gymnasium med alle interesserede.Vi vil gøre, hvad vi kan, for at dine personoplysninger ikke misbruges, og vi kigger dagligt vores fanside igennem for at sikre, at der ikke er opslået personoplysninger, der er uvedkommende for fansidens formål.

 

I korte perioder (f. eks. ferier) kan vi også vælge, at dine posts på Facebook-fansiden kigges igennem af administratoren, inden de opslås endeligt, så alle kan se dem. Heldigvis er Facebook designet med denne funktion.

 

En anden del af vores sikkerhed for behandling af dine personoplysninger ligger i vores behandling af billedmateriale – Fotos og Livestreams. Vi tager af og til billeder af vores elever, i situationer fra skolen, som vi bruger på Facebook og Instagram. Det kan ske, at vi tager billeder i forbindelse med et af skolens arrangementer, men vi tager en gang imellem også billeder fra den almindelige dagligdag.

 

Du kan altid kontakte skolen på epost@bggym.dk, hvis du vil have fjernet et billede på Facebook eller andre sociale medier, hvor du optræder på.

 

Husk også, at du selv bestemmer, hvad du poster/deler fra vores fanside. Oplysninger du selv tydeligvis har offentliggjort er ikke omfattet af reglerne og kan være svære at trække tilbage. Hvis du deler billeder, hvor der er andre personer end dig selv på billedet, så gør det med omtanke – eller spørg om lov først.

 

Hvis du er i tvivl, så kontakt kontoret på tlf. 8668 3600.