Studievejledning

Din studievejleders opgave er at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine tre år på gymnasiet. Du kan henvende dig til din studievejleder et ubegrænset antal gange, mens du går på gymnasiet. Du vil måske tale om problemer med fagene, lærerne eller kammeraterne eller du har måske problemer derhjemme.  Din studievejleder kan også henvise dig til en psykolog, hvis du føler, du har brug for det.


SU

Når du fylder 18 år, kan du få SU. Du skal ansøge via SU-styrelsens hjemmeside. Du skal bruge et NemID, for at ansøge om SU. NemID kan bestilles via SU’s hjemmeside. Studievejlederne giver en fælles orientering om SU, men du kan altid henvende dig på kontoret, hvis du har brug for hjælp eller vejledning i forbindelse med SU. www.su.dk


Studiepraktik

Studievejledningen arrangerer studiepraktik for 3.g’ere på Ålborg og Århus Universiteter. Henvend dig i studievejledningen, hvis du er interesseret.


Kontortid

Der er kontortid i studievejledningen hver dag. På Lectio kan du også altid se, hvornår din vejleder har kontortid. Du skal i udgangspunktet henvende dig til den person, som er studievejleder for din klasse.

 

Heidi Andersen er studievejleder for 1c, 1hf, 2c, 3b og 3c  ha@bggym.dk

Helle Zindorff er studievejleder for 1bx, 2bx, 2hf og 3x hz@bggym.dk

 

KLIK HER OG FÅ DE ALTID OPDATEREDE TRÆFFETIDER PÅ LECTIO