10 gode grunde til at vælge BG

10 gode grunde til at vælge BG

 

 1. Et unikt fællesskab 🥰
  Noget af det, som rigtig mange af vores elever synes er fedt ved Bjerringbro Gymnasium, er fællesskabet. Eleverne kender hinanden på tværs af klasser og årgange. Det betyder, at de skel, der ofte findes på de større gymnasier, ikke rigtig findes på BG. Det føles trygt og godt at blive mødt af kendte og glade ansigter hver eneste morgen – og det gør man hos os.

 

 1. Et bredt udvalg af studieretninger 📚
  På BG tilbyder vi lige så mange studieretninger som på de fleste større gymnasier. Uanset om du er mest til samfundsfag, sprog, matematik, bioteknologi, international økonomi eller lidt af det hele, finder du det her hos os. Vi udbyder nemlig 11 forskellige studieretninger og masser af muligheder for at skræddersy skemaet, så det passer til dine interesser og drømme.

 

 1. Uforglemmelige studieture 🌎
  Vi tror på, at det giver uvurderlige point på livskontoen at opleve fremmede lande og kulturer på egen krop. Derfor sigter vi efter, at alle vores elever skal på mindst to længere studieture i deres tid på BG. Den ene er med klassen og kan både være til destinationer i og uden for Europa. Den anden er for alle elever og lærere på hele skolen og går til Bruxelles! Næste helskolerejse ligger i foråret 2024.

 

 1. Høj faglighed og stærk løfteevne🏋
  Dygtige lærere kombineret med det tætte forhold mellem elever og lærere på Bjerringbro Gymnasium gør, at vi kan sætte ind der, hvor den enkelte elev har brug for det. Dette er bl.a. en af årsagerne til, at vi ligger over landsgennemsnittet, når det kommer til løfteevne – Altså hvor meget vores elever flytter sig fra de møder ind første skoledag, til de får studenterhuen.

 

 1. Virksomhedssamarbejde og erhvervsrettet undervisning 💼
  På BG har vi et fantastisk samarbejde med virksomhederne i lokalområdet. De leverer f.eks. relevante cases, som vi kan løse i undervisningen, og vi besøger dem på nogle af vores mange ekskursioner. På denne måde bliver vores elever fra et tidligt tidspunkt bekendte med og rustet til det erhvervsliv, der venter på den anden side af deres uddannelser.

 

 1. Moderne faciliteter og god beliggenhed 🏡
  På BG er de fysiske rammer for skoledagen helt i top. F.eks. indbyder vores store, lyse fælleslokale til hyggeligt samvær i pauserne. Mediefagslokalet er indrettet som biografsal, naturvidenskabsafdelingen er fyldt med det nyeste udstyr, og udenfor vinduerne er der smuk natur så langt øjet rækker.

 

 1. Masser af aktiviteter efter skoletid🙋‍♀️
  Også efter skoletid er der gang i BG. Her finder du nemlig et væld af aktiviteter, der kan udvikle dig både fagligt og socialt. Vi har f.eks. iværksættercaféer, hvor du kan få afprøvet din ”million-dollar idea”, frivillig volleyball og en konservatorieuddannet musiker, der giver gratis individuel undervisning til musikeleverne én gang om ugen.

 

 1. Spændende fællesarrangementer💡
  På BG tager vi jævnligt en pause fra det normale skoleskema for at lytte til dygtige og spændende gæster i vores fællesområde. Det kan være alt fra forskere og politikere til hypnotisører og komikere. På denne måde tager vi ikke selv kun ud i verden for at blive klogere – vi inviterer den også indenfor på BG.

 

 1. Årets forskerskole 2020-2021👨‍🔬
  Du kan altid være sikker på, at undervisningen på BG er af højeste kvalitet. Vi holder os opdateret med den nyeste viden og elsker at udvikle de faglige aktiviteter, så vores talentfulde elever er bedst muligt rustet til deres videre uddannelse. Bl.a. derfor er vi kåret som ”Årets Forskerskole 2020-2021”.

 

 1. Plads til at være den, du er 🙌🏻
  Uanset om du er elitesportsudøver, musiktalent, manga-fan, CS-spiller, festabe, politisk rebel eller noget helt andet, skal du nok komme til at føle dig hjemme på BG. Det kan også være, at du bare er en helt almindelig pige eller dreng, der er i tvivl om, hvad du vil – så hjælper vi dig med at komme på rette hylde.

Du er altid velkommen til at ringe og tage en snak med os om store eller små spørgsmål på 86 68 36 00