Åbent hus på BG

Åbent hus på Bjerringbro Gymnasium

Hvordan adskiller livet på gymnasiet sig fra undervisningen og hverdagen i grundskolen? Og hvad er det, der gør Bjerringbro Gymnasium til noget helt særligt? Dette og meget mere kan du blive klogere på, når BG slår dørene op til åbent hus

 

Lørdag den 13. november kl. 09.00-12.00.

 

Her har du og dine forældre nemlig mulighed for at høre oplæg og stille små og store spørgsmål til både elever, lærere, studievejledere og ledelsen.

 

Program

09.00-09.15: Vi serverer en let morgenmad og en kop kaffe eller te.

 

09.15-09.30: Vores vicerektor, Claus Kjeldsen, fortæller lidt om mulighederne og hverdagen på Bjerringbro Gymnasium.

 

09.30-12.00: Mulighed for at besøge syv stationer, hvor elever og lærere står klar til at fortælle om forskellige dele af BG og svare på spørgsmål:

   1. BeScience: Her kan du høre om de naturvidenskabelige studieretninger, fag og projekter på BG.
   2. Business: Bliv klogere på BG’s helt unikke business-studieretninger, hvor fokus bl.a. er på virksomhedssamarbejde, økonomi og casestudier.
   3. BeGlobal: Her bliver du introduceret til BG’s mange studieretninger og fag, der beskæftiger sig med samfund, kulturer og sprog.
   4. Musik:  Hør, hvordan du kan blive dygtigere til at spille musik på BG – enten ved at vælge en musikstudieretning eller gennem vores mange musikinitiativer.
   5. HF: Her kan du få et indtryk af, hvordan HF-uddannelsen er bygget op, samt hvilke fagpakker og fag, vi tilbyder på BG’s HF.
   6. Elevernes BG: Her fortæller vores nuværende elever om, hvordan de oplevede overgangen fra grundskolen til gymnasiet, og hvad der i deres øjne er det bedste ved STX/HF.
   7. Studievejledernes hjørne: Vores studievejledere står klar til at svare på spørgsmål, der f.eks. omhandler, hvilket fagligt niveau, det kræver for at gå på gymnasiet, og hvad man kan blive med en STX- eller HF-uddannelse i rygsækken.

 

Vores nuværende elever står klar til at hjælpe jer hen til de relevante stationer. Vi anbefaler selvfølgelig, at du kommer rundt til dem alle – du kunne jo blive overrasket – men der også mulighed for kun at besøge dem, du finder særligt relevante.

 

Vi glæder os til at se jer!